Houd de dief!

De markt van telecomaanbieders blijft een lastig te doorgronden materie!

 

Veel telecommanagers krijgen maar geen grip op deze materie. Sommige wurgcontracten neigen naar pure diefstal. En de 'dader' gaat onder het motto van vrij handelsverkeer vrij-uit.

 

Wij zeggen daarom nu:  

Houd de dief!

 

 

Wilt u weten of uw factuur klopt?

Het is een feit dat veel facturen van telecomaanbieders niet kloppen. Maar hoe komt u daarachter? Zeker als u ook data verbruikt en internationaal telefoneert? Vragen die u graag beantwoord wilt zien.

Lees hier het blogartikel: "Let op: Foutieve telecomfacturen, het komt vaak voor. Ook bij u!

Lees meer>

Telecom is momenteel een van de snelst groeiende bedrijfsuitgaven! De consultants van A&B Groep helpen bedrijven al ruim 15 jaar met zichtbaarheid, controle en onderbouwd advies inzake de telecomuitgaven. 

 

telecom

 

 

 

Substantiële besparingen

Telecom Expense Management is een algemeen begrip dat door vele bedrijven wordt gehanteerd. Lees hier verder over Telecom Expense Management aanpak van A&B Groep. 

De absolute wereldwijde specialist op dit gebied is IBM Emptoris Rivermine, het bedrijf dat de onafhankelijke A&B Groep heeft geselecteerd als haar partner in auditing en sourcing voor de gehele EMEA-regio. Lees hier verder over IBM Emptoris Rivermine!

Lees meer>

Laat daarom A&B Groep ook u helpen met substantiele besparingen op uw telecomuitgaven, op basis van 15 jaar - internationale - concrete telecomexpertise.

 download gratis whitepaper telecom expense management Download gratis onze Whitepaper over Telecom Expense Management

 

 

Onze klanten zelf aan het woord...

Zo beheert jeugdhulp friesland zijn mobiele apparaten

Mobile Device Management (MDM) maakt het u makkelijk!

 

Bij tweederde van de ondernemingen ontbreken regels voor het gebruik van mobiele devices. Hoe is dat bij u? Stel dat de smartphone van uw medewerker gestolen wordt. Of hij verliest ‘m. Wat gebeurt er dan met uw bedrijfsgegevens? Mag een medewerker zelf applicaties op zijn iPad installeren? En tot welke data op de server heeft hij toegang?

Om beheerkosten te beperken en te voorkomen dat vertrouwelijke informatie straks op straat ligt, is beleid nodig: Mobile Device Management. Via MDM beheert u veilig, eenvoudig en efficiënt alle mobiele devices binnen uw bedrijf.

Lees de ervaringen van Jeugdhulp Friesland met MDM

Jeugdhulp Friesland

 

Rabo Vastgoedgroep over benchmarking

"Inzicht en advies versterkte onze onderhandelingspositie"

 

U heeft een (langdurig) contract bij uw provider lopen. Mogelijk heeft u vergelijkende offertes liggen. Hoe weet u of deze marktconform zijn? Zijn de commerciële voorwaarden scherp? Past het contract bij het belgedrag van uw organisatie? Voldoet de oplossing aan de laatste stand van de techniek?

Wij kennen de telecommunicatiemarkt als geen ander. Via benchmarking, RFI- en RFP-trajecten (Request for Information en Request for Proposal) selecteren we voor u de beste provider, de beste oplossing en het beste contract.

Lees de ervaringen van Marc Paschedag van Rabo Vastgoedgroep

Rabo Vastgoedgroep

 

 

EEN VRIJBLIJVEND GESPREK OVER UW TELECOM?

A&B Groep is onafhankelijk, betrouwbaar en uiterst professioneel. Wij zijn kritische denkers met een eigen visie en grote interesse in uw telecomsituatie.
Bel +31 (0) 165 750 600 voor het maken van een afspraak met een consultant of vul het contactformulier in.

Contact ons >