Telecom Auditing & Sourcing

een compleet overzicht van uw huidige telecomsituatie

Heeft u op dit moment al uw telecom gerelateerde zaken inzichtelijk? Zijn uw telecomcontracten zo optimaal mogelijk óf zijn er nog verbeterslagen mogelijk? Kloppen de maandelijkse facturen die u van uw telecomaanbieder ontvangt?

telecom

 
In de Auditing & Sourcing fase zorgen onze onafhankelijke consultants voor een compleet overzicht van uw huidige telecomsituatie. Zij maken het inzichtelijk, onderzoeken de mogelijkheden voor optimalisatie en assisteren u bij het optimalisatieproces. Zij helpen en adviseren u graag bij de (her)onderhandeling van uw huidige en nieuwe telecomcontracten.
 

Totale inventarisatie van uw huidige telecom management

  • Samen met u brengen wij uw huidige telecom situatie in kaart.
  • U krijgt van A tot Z een totaal overzicht. Dat helpt u zeker verder om betere beslissingen te nemen.

Contract- & Factuurcontroles

Op basis van de hierboven genoemde inventarisatie beoordelen we de contracten die u op dit moment heeft met uw telecomaanbieder.

  • Zijn uw telecomcontracten nog wel marktconform?
  • Sluiten de voorwaarden - uit het contract - die u destijds heeft bepaald, nog wel aan bij uw huidige bedrijfssituatie?
  • Zijn er wellicht telecomabonnementen die ongebruikt zijn en die dus contractueel afgesloten kunnen worden. Dit zijn kosten die u gelijk kunt stopzetten, indien mogelijk.

Wij voeren voor uw organisatie een complete factuurcontrole uit waarbij A&B Groep kijkt of de facturen kloppen met datgene wat er contractueel met u is afgesproken.

  • In meer dan 11% van de factuurcontroles, die wij bij A&B Groep uitvoeren, komen we op de facturen afwijkingen met de gemaakte afspraken tegen
  • Foutieve telecomfacturen

11% aan foutieve telecomfacturen zegt overigens nog helemaal niets over de omvang van de fouten zelf. Zeker wanneer een fout lang onopgemerkt blijft en jaren aanhoudt kunnen de bedragen enorm oplopen én zijn creditnota's van meer dan € 100.000 zeker niet uitzonderlijk. Een van de grootste voordelen voor u valt dus al te behalen door heel gedetailleerd de telecomfactuur te controleren.

Lees ons blogartikel: "Let op: foutieve telecomfacturen, het komt vaak voor. Ook bij u!"

Lees meer> 

 download gratis whitepaper telecom expense management Download gratis onze Whitepaper over Telecom Expense Management

 

Telecom Optimalisatie

In de optimalisatie fase gaan we kijken naar de mogelijkheid van (her)onderhandeling van uw huidige telecomcontracten.

Door veranderingen in vele organisaties verandert de telecomsituaties ook. Medewerkers komen en gaan, mobiele abonnementen worden niet meer gebruikt en wellicht is uw datanetwerk niet meer toereikend.

We zullen eveneens een benchmarking uitvoeren met soortgelijke contracten. Daardoor kunnen we beoordelen of uw huidige contract nog wel de beste is voor uw organisatie.

Lees meer>

telecom