Partners van A&B Groep

A&B Groep is nu onderdeel van Calero Software

Calero Software neemt A&B Groep over

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat A&B Groep onderdeel is geworden van Calero Software.

Vanaf het begin heeft A&B Groep dé meest betrouwbare provider voor telecom expense management (TEM) services in de EMEA-regio willen worden. Het is onze missie om zakelijke klanten te ondersteunen bij het beheren van hun (multi)nationale en complexe telecommunicatie. Calero Software, gevestigd in de Verenigde Staten, heeft dezelfde missie om dé wereldwijde speler te worden op het gebied van TEM. Calero heeft A&B Groep gekozen om haar leidende positie in de EMEA-regio.

Voor A&B Groep zijn servicegerichtheid, klanttevredenheid, kennisoverdracht, kwaliteit van dienstverlening en innovatie altijd belangrijke focuspunten geweest. Voor deze zaken is financiering vereist. Om die reden en om de groei te bereiken die wij wensen, verwelkomen wij de overname van onze organisatie door Calero met open armen. Calero deelt onze waarden van integriteit, innovatie en een hoogwaardige service. Calero (en nu A&B Groep) worden ondersteund door Riverside Partners uit Boston, een private equity-onderneming die zich toelegt op technologie- en technologie-gebaseerde diensten.

Lees verder ...>

A&B Groep part of Calero

A&B Groep is part of Calero Software

 

IBM 

A&B Groep is officieel Auditing & Sourcing partner van IBM voor de gehele EMEA regio. Naast Auditing & Sourcing partner is A&B Groep eveneens gecertificeerd reseller van het Enterprise Mobility platform MaaS360, by Fyberlink an IBM company

Al jaren werkt A&B Groep intensief samen met IBM. In 2014 ontstond een extra positieve dynamiek in dit patnership door de intensievere samenwerking met de IBM sales teams in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en de Nordics. In trajecten bij klanten acteren IBM en A&B Groep als één organisatie en bieden Telecom Expense Management oplossingen aan. Deze TEM oplossingen maken het voor internationale organisaties mogelijk om inzicht te krijgen in hun Telecom Management. Daardoor zijn contractoptimalisaties mogelijk. Na de optimalisatie volgt sturing en bewustwording. Altijd met als doel korte, middellange en lange termijn besparingen voor bedrijven te realiseren én deze kosten en contracten te beheren in het Telecom Expense Management platform

In 2015 was A&B Groep genomineerd voor de IBM Outstanding Commerce Award 2014 op basis van performance in 2014. Lees verder over deze IBM nominatie >

In 2016 ontving A&B Groep de GTS Business Partner Leadership Award te ontvangen voor “outstanding Telecom Expense Management solutions”. Lees verder over deze IBM award >

A&B Groep ontvangt IBM Award

telecom

 

cMerge IT

BBMS staat voor “Behaviour Based Management Software”, een oplossing die communicatiekosten inzichtelijk en beheersbaar maakt.

In nauwe samenwerking met cMerge IT heeft A&B Groep in eigen beheer de Telecom Expense Management oplossing “BBMS” ontwikkeld. BBMS staat voor “Behaviour Based Management Software”, een oplossing die communicatiekosten inzichtelijk en beheersbaar maakt. De combinatie van IT-kennis en telecom-expertise biedt organisaties precies die TEM-oplossing die past bij hun situatie.

Lees meer meer over Behaviour Based Management Software>

telecom

 

CBI TELECOMMUNICATIONS CONSULTANTS

A&B Groep en CBI Telecommunications Consultants vullen elkaar aan. Daar waar A&B Groep de Europese telecommarkt bewerkt, is CBI dé telecomspecialist van Noord-Amerika en Canada.

A&B Groep is partner van CBI Telecommunications Consultants. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in Noord-Amerika en Canada. Net als A&B Groep heeft CBI een volledig portfolio aan Telecom Expense Management diensten. Meer weten over CBI Telecommunications Consultants?

Lees meer>

telecom

 

PROVIDERS

A&B Groep onderhoud relaties met alle relevante telecomproviders en dienstverleners in meer dan 21 landen. De consultants van A&B Groep werken niet op basis van commissie! U – als klant - betaalt voor de diensten van A&B Groep. Omdat A&B Groep onafhankelijk opereert worden commerciële belangen gescheiden gehouden. Hiermee garandeert A&B Groep een objectief advies aan haar klanten. Dankzij deze onafhankelijke positie kunnen we objectief en scherp blijven én namens u de contractonderhandelingen voeren. De samenwerking met providers is gebaseerd op professionaliteit en met respect voor elkaars belangen.