Behaviour Based Management Software

De Telecom Expense Management Software van A&B Groep

Een van de succesvolste diensten van A&B Groep is onze - in eigen beheer ontworpen – Telecom Expense Management Software.

 • Uw telecom- gebruik en verbruik helder gepresenteerd
 • Rapportages voor vaste en mobiele telefonie
 • Split Billing
 • Factuurcontrole
 • Doorbelasting
 • Voor heel Europa én alle telecomproviders!

Behaviour Based Management System (BBMS) biedt u en uw organisatie onafhankelijke feitelijke rapportages in alle disciplines: vaste telefonie, mobiele telefonie en dataverbruik. Het helpt u efficiënter om te gaan met de beschikbare communicatiemiddelen en het ondersteunt u bij het beheren van:

 • Uw telecomkosten
 • Telecomfacturen
 • Telecomfaciliteiten

BBMS is de oplossing voor uw organisatie om Telecom Expense Management (TEM) te implementeren. Maar BBMS is niet alleen software. U krijgt tegelijkertijd de beschikking over de ervaring en TEM-expertise van A&B Groep

telecom

 
 

Uw voordeel

Van factuurmanagement tot behaviour analyses

> Factuurmanagement & processing > Uw telecomfacturen worden automatisch verwerkt > Op ieder gewenst moment is het mogelijk om inzicht te krijgen in de status van uw kosten > Trendrapportages en analyses - Gebruikersrapportages – De rapportages geven u inzicht in het verbruik en gebruik van uw medewerkers - Trendrapportages – Deze rapportages geven de trends weer, waardoor u heel gemakkelijk en tijdig kunt (bij)sturen. - Managementrapportages – Met deze managementrapportages vereenvoudigen wij uw werk als Telecomverantwoordelijke. U kunt in een klap uw managementteam voorzien van de juiste informatie - Regelmatige factuurcontroles – telecomfacturen die u ontvangt van uw telecomprovider kloppen niet altijd! Door het regelmatig controleren van uw facturen zorgen wij er voor dat u niet té veel betaald aan uw telecomaanbieder. lees meer > Doorbelasting / Kostenallocatie - Management van budgetplaatsen naar de juiste business unit, kostenplaats en medewerkers. > Behaviour dynamics / analyses - Maandelijks overhandigen wij u analyses op basis van het gedrag van uw gebruikers. U zelf, uw managementteam en indien gewenst ook aan uw medewekers.

 

Overige voordelen

BBMS is gebouwd vanuit de filosofie dat het moet aansluiten op alle wensen vanuit gebruikersperspectief.

BBMS is gebouwd vanuit de filosofie dat het moet aansluiten op alle wensen vanuit gebruikersperspectief. Het moet u als Telecom verantwoordelijke helpen en organisaties verschillen. BBMS past zich hierop aan. Daarom biedt BBMS:

 • Eenvoud en standaard rapportages om mee te beginnen en voldoende krachtige functionaliteit om door te groeien
 • Ondersteuning voor iedereen: eindgebruikers, beheerders en specialisten op TEM-gebied • Een prijsstructuur die aansluit bij de opbrengsten (besparingen)
 • Maatwerk door onze eigen ICT afdeling. U wordt snel en adequaat geholpen.
 • Geen hoge investeringen om specifieke gebruikswensen te realiseren
 • Multi-vendor onafhankelijk en ondersteuning van alle diensten
 • Benchmarking binnen de eigen historie (trends) en op basis van soortgelijke organisaties zoals de uwe.
 • Standaard software voor SaaS, waarvoor geen specialistische kennis benodigd is
 • Ondersteuning voor internationale en ook nationale organisaties
 • Service Desk ondersteuning
 

Aanbevelingen leiden tot concrete besparingen!

Op basis van de trends en analyses geven de consultants van A&B Groep u maandelijks tips en tricks waarmee u direct concreet kunt besparen.

Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie? Een lage prijs is vaak niet de goedkoopste oplossing. Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel. De hierboven genoemde belgewoonten brengen wij met de behaviour dynamics in kaart. Uw medewerkers worden, dankzij BBMS, geconfronteerd met hun eigen belgedrag. Een confrontatie met het eigen belgedrag (= behaviour) leidt vaak al tot efficiënter gebruik van de mobiele telefoon, waardoor de kosten lager worden.

Het resultaat van Telecom Expense Management is een aantoonbare kostenbesparing en een optimale TCO (Total Cost of Ownership). TCO is een optelsom van het meest efficiënte gebruik (gedrag) en het scherpste tarief. Het doel van A&B Groep is een optimale oplossing voor uw organisatie tegen de laagste TCO.

 

Van analyses, rapportages naar onderbouwd advies

Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren.

Bij A&B Groep geloven wij niet in Telecom Expense Management softwarepakketten als product of dienst. Het grote verschil met collega consultancy bureaus is, dat wij software meer zien als een hulpmiddel en niet als product op zich.

Rapportages zijn prima, maar welke informatie valt daar uit te herleiden? Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren. Daar zit de toegevoegde waarde. Van rapportage naar onderbouwd advies én implementatie..