Telecom Expense Management

Over Telecom Expense Management

Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie?

Telecom Expense Management is één van de belangrijkste onderdelen bij de aanpak van A&B Groep. Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie? Een lage prijs is vaak niet de goedkoopste oplossing! Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel. A&B Groep adviseert en assisteert u graag.Telecom is een van de snelst groeiende uitgaven binnen een bedrijf.

Stelt u zich wel eens de volgende vragen?

  • Weet u wat telecomaanbieders (providers) factureren?
  • Weet u hoe effectief u kunt sturen op de kosten?
  • Weet u wat de mogelijkheden zijn voor optimalisatie binnen uw organisatie?

telecom

 

download gratis whitepaper telecom expense management Download gratis onze Whitepaper over Telecom Expense Management

 

Het resultaat

Een lage prijs is vaak niet de goedkoopste oplossing! Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel.

interview


Wij helpen u met kennis en gereedschap voor sturing op kosten en gedrag. Het resultaat van TEM is dé beste oplossing voor uw organisatie, tegen de laagste TCO (Total Cost of Ownership).

TCO is een optelsom van het meest efficiënte gebruik (gedrag) en het scherpste tarief. Controle van uw facturen, afspraken en voorwaarden en uitgebreide managementrapportage zijn belangrijke onderdelen van Telecom Expense Management.

De consultants van A&B Groep kennen de markt van vaste telefonie, datanetwerken en mobiele telefonie. Door de ruim 15 jaren ervaring zijn we in staat gebleken te overleven. Zelfs in deze razendsnel veranderende telecommarkt. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn we in staat om bij nationale en internationale bedrijven het telecomverbruik te analyseren, inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Het allerleukste vinden onze consultants de complexe situaties zoals bijvoorbeeld projecten waarbij alle disciplines door elkaar lopen en over de diverse landsgrenzen heen gaan.

 

Van analyses, rapportages naar onderbouwd advies

Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren.

Bij A&B Groep geloven wij niet in Telecom Expense Management softwarepakketten als product of dienst. Het grote verschil met collega consultancy bureaus is, dat wij software meer zien als een hulpmiddel en niet als product op zich. Rapportages zijn prima, maar welke informatie valt daar uit te herleiden? Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren.

Daar zit te toegevoegde waarde. Van rapportage naar onderbouwd advies én implementatie.

Telecom Expense Management wordt bij A&B Groep ondersteunt door 2 Telecom Expense Management Softwarepakketten:

  • Behaviour Based Management Software (TEM Software). Lees meer>
  • Global Telecom Expense Management | G-TEM Solutions (TEM Software) Lees meer>

 Met Telecom Expense Management bespaart u op uw Telecom & ICT Kosten!

A&B Groep Telecom Expense Management