Wij stellen ons graag voor!

Sinds onze oprichting in 1999, nu ruim 18 jaar geleden, is A&B Groep dé toonaangevende consultancy groep in de telecommunicatiemarkt.

Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw telecomcontracten en het beheren van complexe telecommunicatie vraagstukken. Dit doen wij voor ruim 500 bedrijven binnen Europa en de rest van de wereld.

Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of datanetwerken, wij nemen graag uw telecomuitdagingen uit handen, geven u inzicht en helpen telecomkosten te besparen.

Verder geloven onze consultants in Operational Support. Uw ICT afdeling heeft vele verantwoordelijkheden. De complexe materie van telecommunicatie (vast, mobiel en datanetwerken) is zo uitgebreid dat het vaak niet overzichtelijk is.

Met de Operational Support van A&B Groep ontzorgen wij uw ICT afdeling.

A&B Groep is onderdeel van Calero Software

A&B Groep part of Calero

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat A&B Groep onderdeel is geworden van Calero Software.

Vanaf het begin heeft A&B Groep dé meest betrouwbare provider voor telecom expense management (TEM) services in de EMEA-regio willen worden. Het is onze missie om zakelijke klanten te ondersteunen bij het beheren van hun (multi)nationale en complexe telecommunicatie. Calero Software, gevestigd in de Verenigde Staten, heeft dezelfde missie om dé wereldwijde speler te worden op het gebied van TEM. Calero heeft A&B Groep gekozen om haar leidende positie in de EMEA-regio.

 

Voor A&B Groep zijn servicegerichtheid, klanttevredenheid, kennisoverdracht, kwaliteit van dienstverlening en innovatie altijd belangrijke focuspunten geweest. Voor deze zaken is financiering vereist. Om die reden en om de groei te bereiken die wij wensen, verwelkomen wij de overname van onze organisatie door Calero met open armen. Calero deelt onze waarden van integriteit, innovatie en een hoogwaardige service. Calero (en nu A&B Groep) worden ondersteund door Riverside Partners uit Boston, een private equity-onderneming die zich toelegt op technologie- en technologie-gebaseerde diensten.

Bezoek de website van Calero....>

 download gratis whitepaper telecom expense management Download gratis onze Whitepaper over Telecom Expense Management

 

 

 

Onze diensten

Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of datanetwerken, wij nemen graag uw telecomuitdagingen uit handen en daarmee helpen wij u ook nog eens inzicht te geven en telecomkosten te besparen.

Auditing & Sourcing

In de Auditing & Sourcing fase geven onze onafhankelijke consultants een compleet overzicht van uw huidige telecomsituatie. Zij maken het inzichtelijk, onderzoeken de mogelijkheden voor optimalisatie en assisteren u bij het optimalisatieproces. Zij assisteren en adviseren u bij de (her)onderhandeling van uw huidige en nieuwe telecomcontracten.

Lees verder>

Managed services

U wilt uw telecomcontracten en infrastructuur toch ook simpel beheren? Ook wilt u inzicht in uw totale telecomkosten en het verbruik. A&B Groep assisteert u met het managen van de interne telecommunicatieprocessen van uw organisatie om kosteneffectief te werken. G-TEM Solutions, is uw Global Technology platform.

Lees verder>

Operational Support

One-stop voor al uw operationele telecomuitdagingen. Een eerste en tweedelijns helpdesk met toegewijde medewerkers die voor zowel klanten als eindgebruikers hét aanspreekpunt zijn.

Lees verder>

 

kritische denkers

Consultants van A&B Groep zijn gewone mensen met gezond verstand. Kritische denkers met een eigen visie en grote interesse in uw telecomsituatie.

 

 

  • Hoe onafhankelijk is uw huidige telecomadviseur?
  • Zoekt u meedenkers en tegenspraak?
  • Zoekt u meningen of feiten?
  • Wilt u rapporten of resultaten?
  • Zoekt u goede bedoelingen of heldere afspraken?
  • Wilt u een snelle deal of een betrokken partner?

De onafhankelijke consultants van A&B Groep adviseren (inter)nationale ondernemingen en assisteren bij een slimmere aanpak van telecommunicatie. Zij begeleiden u bij uw inkoop, kiezen dé beste oplossing voor uw infrastructuur en sturen het gedrag van uw medewerkers.

Benchmarking 70%
 
Onafhankelijk adviseren 95%
 
Telecom expense management 90%
 
Inkoop 75%
 

 

 

Onze missie en visie

Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of data, wij nemen graag uw telecomuitdagingen uit handen en daarmee helpen wij u ook nog eens inzicht te geven en telecomkosten te besparen.

Onze missie

Wij assisteren bedrijven en organisaties met het effectief en efficiënt beheren van complexe telecom- en ICT infrastructuur, het optimaliseren van telecomcontracten en het beheren van complexe telecommunicatie vraagstukken.

Wij hechten grote waarde aan het grondig analyseren van de wensen van onze klanten. We voeren continue procesverbeteringen toe en werken dagelijks aan innovatie. Onze passie ligt bij onze klanten en daardoor werken we altijd toe naar de hoogst mogelijke klantwaardering.

Onze visie

Wij willen de wereldwijde marktleider worden op het gebied van IT-service en -dienstverlening. Waarbij we bedrijven helpen met het effectief managen van hun telecom- en IT-omgeving.

Onze visie is gebaseerd op meer dan 18 jaar ervaring en gestoeld op een pragmatisch instelling.

Samengevat leidt dit tot drie inzichten:

  • Telecommunicatie is meer dan een besparing
  • Het gedrag van gebruikers is uitgangspunt
  • Structurele aanpak van telecom management is noodzakelijk

Omdat telecom management een ontwikkelend vakgebied is, blijven wij nadenken over de toekomst. Graag wisselen wij met u van gedachten over wat en hoe het morgen beter kan. Op hoofdlijnen kunt u hier kennis nemen van onze visie op de toekomst. Meestal is dat het begin van een discussie. Als u behoefte heeft aan een goed gesprek, neemt u dan contact met ons op.

Contact ons>