Klanten zelf aan het woord

Klanten geven A&B Groep een 8,6 voor tevredenheid

A&B Groep ontvangt AOTMP Efficiency First® Solution Certificaat

A&B Groep ontvangt AOTMP Efficiency First Solution Certificaat

Met trots mogen we mededelen dat A&B Groep het AOTMP Efficiency First® Solution Certificaat heeft behaald. Deze globaal erkende certificering is exclusief voor organisaties uit de telecomsector. Het toont aan dat wij voldoen aan de standaarden voor het aansturen van technische, financiële en operationele efficiëntie in zakelijke telecommunicatie-omgevingen.

Bekijk hier de video van het Telecom Management Ecosystem

Ron Rijkenberg, CEO A&B Groep

“Het behalen van de AOTMP Efficiency First® certificering is een logische stap die perfect past in ons strategisch plan. Het is een waardering voor onze ambitie om een toonaangevende wereldwijde Telecom Expense Management speler te zijn. We zijn er trots op om een gecertificeerde organisatie te zijn, omdat onze kwaliteit niet alleen blijkt uit de klantbeoordelingen, maar ook door de wereldwijde, objectieve en onafhankelijke organisatie AOTMP."

Bekijk hieronder de scoringskaart met een overall cijfer van 8,6.

A&B Groep ontvangt AOTMP Efficiency First Solution Certificaat

 

Klanten geven A&B Groep een 8,6 voor hun tevredenheid

We zijn erg trots op deze resultaten getoetst door de onafhankelijke partij als AOTMP.

Onze presentaties en ervaringen zijn ook getoetst tijdens het certificeringsproces. Een groot aantal A&B Groep klanten is benaderd en hun ervaring met A&B Groep is getoetst. Dit is gedaan door middel van diepte-interviews. Op algemene tevredenheid scoren we een 8,6 en ook op de onderdelen accountmanagement, beheerde en professionele diensten, technische systemen, algemene oplossingen en waarde scoorden we een ruime 8. We zijn erg trots op deze resultaten getoetst door de onafhankelijke partij als AOTMP.

Andere onderdelen waar A&B Groep goed op scoort zijn: onze ruime ervaring met wereldwijde telecomaanbieders, kennis van billing engines en invoice readers, het ontwerp van onze managed service, het global projectteam en onze inventory accuracy processen.

Waarderingen van onze klanten, onafhankelijk door AOTMP getoetst:

 

Meer informatie over Efficiency First® Solution Certification

AOTMP Efficiency First® Certified Solution status wordt bereikt door organisaties die het certificatie programma met succes voltooien. Het programma bestaat uit diagnostiek en scoringselementen waarbij de organisatie wordt geëvalueerd voor het leveren van een goede vaste en mobiele telecomomgeving. Dit wordt gedaan door middel van het AOTMP’s Efficiency First® Framework.

Klik hier voor de informatie op de site van AOTMP.