A&B Groep certificaten en awards

ISO 27001:2013

Op het gebied van telecom expense management en software systemen is dataprotectie extreem belangrijk. Wij zijn trots dat wij voldoen aan de eisen die ISO 27001 stelt. Daarmee geven we de garantie dat bedrijfsgevoelige informatie bij A&B Groep in goede handen is.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat A&B Groep officieel gecertificeerd is voor ISO 27001:2013. Daarmee voldoet A&B Groep aan de internationale Information Security Management Systems normen.

Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties). De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

De norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties of delen daarvan. Het ISMS is ontworpen om de keuze van adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan belanghebbenden te waarborgen.

De eisen in deze internationale norm zijn algemeen en bedoeld om van toepassing te zijn voor alle organisaties, ongeacht type, omvang of aard.

Dit certificaat voor A&B Groep is geldig voor de volgende scope: verlening van telecom expense management diensten, inclusief telecom expense management [TEM] software oplossingen, verwerking van factuurgegevens, factuurcontroles en contractoptimalisatie.

A&B Groep certified for ISO 27001

 

 

IBM 2016 Service Business Partner Leadership Award

A&B Groep is officieel Auditing & Sourcing partner van IBM voor de gehele EMEA regio. Naast Auditing & Sourcing partner is A&B Groep eveneens gecertificeerd reseller van het Enterprise Mobility platform MaaS360

In trajecten bij klanten acteren IBM en A&B Groep als één organisatie en bieden Telecom Expense Management oplossingen aan. Deze TEM oplossingen maken het voor internationale organisaties mogelijk om inzicht te krijgen in hun Telecom Management. Daardoor zijn contractoptimalisaties mogelijk. Na de optimalisatie volgt sturing en bewustwording. Altijd met als doel korte, middellange en lange termijn besparingen voor bedrijven te realiseren én deze kosten en contracten te beheren in het Telecom Expense Management platform

In 2015 was A&B Groep genomineerd voor de IBM Outstanding Commerce Award 2014 op basis van performance in 2014. Lees verder over deze IBM nominatie >

In 2016 ontving A&B Groep de GTS Business Partner Leadership Award te ontvangen voor “outstanding Telecom Expense Management solutions”. Lees verder over deze IBM award >

A&B Groep ontvangt IBM Award

 

telecom

 
 
 
 
 
 

AOTMP Efficiency First Solution Certification

AOTMP® Efficiency First® certificering is een logische stap en past goed in ons strategisch plan. In dit plan hebben wij de ambitie uitgesproken onze huidige positie als wereldwijde speler op het gebied van telecom expense management te versterken.

Als onderdeel van het AOTMP® Efficiency First® Vendor Solution Certification programma, zal A&B Groep haar wereldwijdel telecom expense management oplossingen afstemmen op het AOTMP Efficiency First® Framework.

Op dit moment is A&B Groep in het certificeringsproces en verwachten wij begin juli 2016 officieel gecertificeerd te zijn.

Lees meer over het AOTMP programma >

A&B Groep and AOTMP