GTEM Telecom Solutions - Global Technology Enterprise Management

Telecom Expense Management

Hoe realiseert u concrete besparing op uw telecommunicatie?

Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie? Een lage prijs is vaak niet de goedkoopste oplossing! Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel. A&B Groep adviseert en assisteert u graag over Telecom Expense Management. Telecom Expense Management (TEM) is één van de belangrijkste onderdelen bij onze aanpak.

Stelt u zichzelf wel eens een van de onderstaande vragen?
Vraag snel een DEMO aan. Klik op de knop hieronder.

 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
DEMO aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Vraag 1: Weet u wat telecomaanbieders (providers) aan u factureren?

Wij helpen u met kennis over telecomfacturatie en bieden u gereedschap voor sturing op kosten en gedrag. Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel. Het resultaat van TEM is dé beste oplossing voor uw organisatie, tegen de laagste TCO (Total Cost of Ownership).

Wij voeren voor uw organisatie een complete factuurcontrole uit waarbij onze experts kijken of de facturen kloppen met datgene wat er contractueel met u is afgesproken. In meer dan 11% van de factuurcontroles, die wij bij A&B Groep uitvoeren, komen we op de facturen afwijkingen tegen, met de gemaakte afspraken. 11% aan foutieve telecomfacturen zegt overigens nog helemaal niets over de omvang van de fouten zelf.

Lees ons blogartikel: "Let op: foutieve telecomfacturen, het komt vaak voor. Ook bij u!"

Vraag 2: Kunt u telecomkosten effectief sturen?

TCO is een optelsom van het meest efficiënte gebruik (gedrag) en het scherpste tarief. Controle van uw facturen, afspraken en voorwaarden en uitgebreide managementrapportage zijn belangrijke onderdelen van Telecom Expense Management. Wij helpen u met het sturen van uw telecomkosten en het onderhandelen met uw aanbieder.

GTEM Solutions biedt u en uw organisatie onafhankelijke feitelijke rapportages in alle disciplines: vaste telefonie, mobiele telefonie en dataverbruik. Het helpt uen uw medewerkers efficiënter om te gaan met de beschikbare communicatiemiddelen en het ondersteunt u bij het beheren van uw:

  • telecomkosten;
  • telecomfacturen;
  • en telecomfaciliteiten.

Lees hier verder >

Vraag 3: Weet u wat de mogelijkheden zijn voor optimalisatie binnen uw organisatie?

De consultants van A&B Groep kennen de markt van vaste telefonie, datanetwerken en mobiele telefonie. Wij helpen u graag met het optimaliseren van de telecom binnen uw organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om bij nationale en internationale bedrijven het telecomverbruik te analyseren, inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie?

Van analyses en rapportages naar onderbouwd advies

Bij A&B Groep geloven wij niet in Telecom Expense Management softwarepakketten als product of dienst. Het grote verschil met collega consultancy bureaus is, dat wij software meer zien als een hulpmiddel en niet als product op zich. Rapportages zijn prima, maar welke informatie valt daar uit te herleiden? Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren.

Daar zit te toegevoegde waarde. Van rapportage naar onderbouwd advies én implementatie.

Telecom Expense Management wordt bij A&B Groep ondersteunt door twee Telecom Expense Management Softwarepakketten:


Met Telecom Expense Management bespaart u op uw Telecom & ICT Kosten!