GTEM Telecom Solutions - Global Technology Enterprise Management

Telecom Expense Management Software

De Telecom Expense Management Software van A&B Groep

G-TEM Solutions telecom adviesTelecom Expense Management Software biedt u en uw organisatie onafhankelijke feitelijke rapportages in alle disciplines: vaste telefonie, mobiele telefonie en dataverbruik. Het helpt u efficiënter om te gaan met de beschikbare communicatiemiddelen en het ondersteunt u bij het beheren van uw telecomkosten, telecomfacturen en telecomfaciliteiten.

Vraag een vrijblijvende demo aan. Klik op de onderstaande button!

 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
DEMO aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Hulp bij: uw telecomkosten

Op ieder gewenst moment is het mogelijk om inzicht te krijgen in de status van uw kosten. Dit kan door middel van de analyses en rapportages die u van ons ontvangt. De analyses geven u inzicht in het verbruik en gebruik van uw medewerkers. De trendrapportages geven de trends weer, waardoor u heel gemakkelijk en tijdig kunt (bij)sturen. Met deze managementrapportage kunt in een klap uw managementteam voorzien van de juiste informatie - Op basis van de trends en analyses geven de consultants van A&B Groep u maandelijks tips en tricks waarmee u direct kunt besparen.

Hulp bij: uw telecomfacturen

Factuurmanagement & processing > Uw telecomfacturen worden automatisch verwerkt. Regelmatige factuurcontroles – telecomfacturen die u ontvangt van uw telecomprovider kloppen niet altijd! Door het regelmatig controleren van uw facturen zorgen wij er voor dat u niet té veel betaald aan uw telecomaanbieder. Management van budgetplaatsen naar de juiste business unit, kostenplaats en medewerkers. > Behaviour dynamics / analyses - Maandelijks overhandigen wij u analyses op basis van het gedrag van uw gebruikers. U zelf, uw managementteam en indien gewenst ook aan uw medewerkers.

Hulp bij: uw telecomfaciliteiten

Onze software is gebouwd vanuit de filosofie dat het moet aansluiten op alle wensen vanuit gebruikersperspectief. Het moet u als Telecom verantwoordelijke helpen en organisaties verschillen. De software past zich hierop aan. Daarom biedt A&B Groep Telecom Expense Management Software:

  • Eenvoud en standaard rapportages om mee te beginnen en voldoende krachtige functionaliteit om door te groeien
  • Ondersteuning voor iedereen: eindgebruikers, beheerders en specialisten op TEM-gebied
  • Een prijsstructuur die aansluit bij de opbrengsten (besparingen)
  • Maatwerk door onze eigen ICT afdeling wordt u snel en adequaat geholpen
  • Geen hoge investeringen om specifieke gebruikswensen te realiseren
  • Multi-vendor onafhankelijk van telecomleveranciers en ondersteuning van alle diensten
  • Benchmarking binnen de eigen historie (trends) en op basis van soortgelijke organisaties zoals de uwe
  • Standaard software voor SaaS, waarvoor geen specialistische kennis benodigd is
  • Ondersteuning voor internationale en ook nationale organisaties
  • Service Desk ondersteuning

U krijgt de beschikking over de ervaring en TEM-expertise van A&B Groep.

Meer informatie over GTEM Solutions

GTEM Solutions is de oplossing voor uw organisatie om Telecom Expense Management (TEM) te implementeren. Maar Telecom Expense Management Software is niet alleen software. U krijgt tegelijkertijd de beschikking over de ervaring en TEM-expertise van A&B Groep.

Aanbevelingen leiden tot concrete besparingen
Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie? Een lage prijs is vaak niet de goedkoopste oplossing. Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel. De hierboven genoemde belgewoonten brengen wij met de behaviour dynamics in kaart. Uw medewerkers worden, dankzij onze software, geconfronteerd met hun eigen belgedrag. Een confrontatie met het eigen belgedrag (= behaviour) leidt vaak al tot efficiënter gebruik van de mobiele telefoon, waardoor de kosten lager worden.

Het resultaat van Telecom Expense Management is een aantoonbare kostenbesparing en een optimale TCO (Total Cost of Ownership). TCO is een optelsom van het meest efficiënte gebruik (gedrag) en het scherpste tarief. Het doel van A&B Groep is een optimale oplossing voor uw organisatie tegen de laagste TCO.

Van Analyses, rapportages naar onderbouwd advies
Bij A&B Groep geloven wij niet in Telecom Expense Management softwarepakketten als product of dienst. Het grote verschil met collega consultancy bureaus is, dat wij software meer zien als een hulpmiddel en niet als product op zich. Rapportages zijn prima, maar welke informatie valt daar uit te herleiden? Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren. Daar zit de toegevoegde waarde. Van rapportage naar onderbouwd advies én implementatie.