GTEM Solutions - your global technology solutions platforms

Telecom benchmarking en contractonderhandelingen

Uw telecomkosten naar beneden brengen?

De consultants van A&B Groep werken niet op basis van commissie. U betaalt voor de diensten van A&B Groep. Daardoor kunnen we objectief en scherp blijven én namens u de contractonderhandelingen voeren. In de telecom optimalisatie fase gaan we kijken naar de mogelijkheid van (her)onderhandeling van uw huidige telecomcontracten, optimalisatie van deze contracten of via RFP & RFI trajecten naar totale nieuwe contracten.

Telecom Benchmark
 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
DEMO aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Waarvoor dient telecom optimalisatie?

Heeft u uw contracten jaren geleden afgesloten met uw provider? Destijds heeft u waarschijnlijk de voorwaarden van die contracten zo optimaal mogelijk uit-onderhandeld. U heeft wellicht uw mobiele telefoons en de daar bijbehorende aantal abonnementen verhoogd of verlaagd. Ook de capaciteit van de datanetwerken verandert naar mate de tijd verstrijkt. En hoe staat het met uw vaste telefonie?

Wat doen we in deze fase?

We verzamelen voor u al uw data en brengen uw huidige telecomsituatie in kaart. Daarbij bepalen onze adviseurs met u gezamenlijk een strategie en stellen we een wensenlijst met u op. We bereiden daarbij de RFI & RFP voor en voeren deze trajecten namens u uit. Ook zorgen we er voor dat alle voorwaarden marktconform zijn en indien mogelijk zelfs beter. Tot slot zorgen we dat de Service Level Agreements worden toegevoegd bij uw nieuwe contract.

Wat levert het u op?

Met de bovenstaande gegevens optimaliseren en benchmarken we de huidige contacten. We gaan indien mogelijk heronderhandelen met de aanbieders van je huidige contracten en zorgen voor betere nieuwe contracten. En natuurlijk het belangrijkste: de kostenbesparingen die het uw bedrijf oplevert.

Wij kunnen 35 concrete voordelen voor u op een rij zetten! Klik hier om alle 35 te ontdekken! >

A&B Groep heeft uitstekende contacten met alle gerenommeerde telecomproviders in Europa en de rest van de wereld. Maar A&B Groep is onafhankelijk en objectief.

Meer informatie over GTEM Solutions

A&B Groep neemt graag uw telecomprovider de maat! Dat kan op diverse manieren:

  • Zijn de commerciële voorwaarden scherp gesteld?
  • Is de geboden oplossing passend en volgens de actuele situatie in de telecommarkt?
  • Zijn de geboden 'Service Levels' voldoende en passend bij uw wensen?
  • Is er een evenwicht tussen uw contractuele rechten en plichten jegens uw provider?

A&B Groep heeft uitstekende contacten met alle gerenommeerde telecomproviders in Nederland en de rest van Europa. De consultants worden dagelijks geïnformeerd over telecomoplossingen in de markt en hebben uitstekende ervaring vanuit recente vergelijkbare situaties. De A&B Groep consultants werken niet op basis van commissies van telecomproviders, maar juist op basis van de telecombehoefte van u als klant! Wij baseren de vele telecomproposities op uw telecom- wensen, gebruik en verbruik.

Wij vergelijken appels met appels. Deze onafhankelijke positie ten opzichte van de vele providers en concurrenten staat bij ons hoog in het vaandel.

Stelt u zich wel eens de volgende vragen?


Ik heb al een lopend contract met mijn huidige provider, is een optimalisatie nog mogelijk?

Tijdens onderhandelingen geven onderhandelaars van de telecomaanbieders mij kortingen, maar hoe verhouden deze kortingen en garanties zich met wat courant is in de markt?

Welke afspraken zouden andere – vergelijkbare – organisaties hierover gemaakt hebben?

Mijn provider heeft reeds een offerte uitgebracht, is die offerte wel de meest optimale voor mijn bedrijfssituatie?

Welke zekerheid heb ik dat deze offerte of overeenkomst marktconform is?

Kan het misschien ook beter dan gemiddeld?