GTEM Solutions - your global technology solutions platforms

Telecom Spend Analyses & Telecom Analytics

Uw telecomkosten naar beneden brengen?

Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie? Telecom Expense Management is één van de belangrijkste onderdelen bij de aanpak van A&B Groep. Kostenbesparing klinkt u vast als muziek in de oren. Maar hoe realiseert u een concrete besparing op uw telecommunicatie? Een lage prijs is vaak niet de goedkoopste oplossing!

Telecom Analytics
 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
DEMO aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Besparen

Telecom is een van de snelst groeiende uitgaven binnen een bedrijf. Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel. A&B Groep adviseert en assisteert u graag. Door slimmer om te gaan met uw inkoop, voorwaarden, infrastructuur en belgewoonten bespaart u snel en structureel.

Het resultaat | korte, middellange en lange termijn

Wij presenteren u korte, middellange en lange termijn besparingen voor uw bedrijf. We verzamelen voor u al uw data en brengen uw huidige telecomsituatie in kaart. U krijgt inzicht in uw totale telecomkosten en het verbruik. Daarbij bepalen onze adviseurs met u gezamenlijk een strategie en stellen we een wensenlijst met u op.

Lees verder over GTEM Solutions >

Werken met A&B Groep

A&B Groep assisteert u met het managen van de interne telecommunicatieprocessen van uw organisatie om kosteneffectief te werken. De Support Desk houdt uw serviceverzoeken per minuut bij. U betaalt alleen voor de tijd die onze helpdesk medewerkers nodig hebben voor het verzoek. Niets meer dan dat! De kosten zijn op basis van het afgesproken uurtarief.

Op basis van de trends en analyses geven de consultants van A&B Groep uw maandelijks tips en tricks.

Meer informatie over de Spend Analyse

Van analyses, rapportages naar onderbouw advies met telecom analytics

Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren.

Bij A&B Groep geloven wij niet in Telecom Expense Management softwarepakketten als product of dienst. Het grote verschil met collega consultancy bureaus is, dat wij software meer zien als een hulpmiddel en niet als product op zich. Rapportages zijn prima, maar welke informatie valt daar uit te herleiden? Het gaat juist om de concrete adviezen die voortvloeien uit de rapportages. En hoe u dergelijke adviezen binnen uw organisatie kunt implementeren.

Daar zit te toegevoegde waarde. Van rapportage naar onderbouwd advies én implementatie.

Telecom analytics wordt bij A&B Groep ondersteunt door:

Stelt u zich wel eens de volgende vragen?


Weet u wat telecomaanbieders (providers) factureren?

Weet u hoe effectief u kunt sturen op de kosten?

Weet u wat de mogelijkheden zijn voor optimalisatie binnen uw organisatie?