Communication Lifecycle Management

Telecom Advies & Telecom Expense Management Solutions

SaaS oplossing afgestemd op uw wensen! Bespaar op telecom en optimaliseer uw telecomcontracten. Wij helpen u effectief met het managen van uw totale telecom- en ICT omgeving en geven u telecom advies.

Communicatie Lifecycle Management blijft een uitdaging voor veel bedrijven. Er zijn tal van veranderende factoren zoals uitbreidingen, verhuizingen, storingen en opzeggingen die effect hebben op uw contracten, providers, service level agreements, facturen en kostenallocatie. Controle van uw facturen, afspraken, voorwaarden en uitgebreide managementrapportages zijn belangrijke onderdelen van Telecom Expense Management. 

Communication Lifecycle Management: bespaar op uw telecom- en IT- kosten, optimaliseer uw telecomcontracten en wij helpen u effectief met het managen van uw telecom- en IT-omgeving.

Stelt u zich wel eens de volgende vragen? Weet u precies wat uw telecomprovider u factureert? Weet u hoe effectief u kunt sturen op uw telecom- en IT kosten? Weet u wat de mogelijkheden zijn voor optimalisatie binnen uw organisatie? Weet u hoe u effectief kunt besparen op uw telecommunicatie en IT? A&B Groep geeft de antwoorden op deze vragen!

Vraag snel een DEMO aan. Klik op de knop hieronder.

 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
DEMO aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Stap 1: Auditing en sourcing

In de Auditing & Sourcing fase zorgen onze onafhankelijke consultants voor een compleet overzicht van uw huidige telecomsituatie. Zij maken het inzichtelijk, onderzoeken de mogelijkheden voor optimalisatie en assisteren u bij het optimalisatieproces. Zij geven u telecom advies en helpen u graag bij de (her-) onderhandeling van uw huidige en nieuwe telecomcontracten.

We brengen uw huidige telecomsituatie in beeld. We maken een 360 graden analyse van alle factoren.

Stap 2: Besparingen op korte, middellange en lange termijn

Wij presenteren u de besparingen op de korte, middellange en lange termijn voor uw bedrijf. Dit noemen wij ook wel 'spend analyse' Op korte termijn vorderen wij kosten terug die u nooit had hoeven betalen en beëindigen we abonnementen die u niet gebruikt. Daarnaast delen we met u gedetailleerde, verbruiksrapportages en creëren we bewustzijn bij uw eindgebruikers. Dit leidt tot effectievere communicatie, wat op zijn beurt leidt tot besparingen voor de middellange termijn. Op de lange termijn onderhandelen we over nieuwe contracten.

Samenwerken met A&B Groep levert u zeker besparingen op!

Stap 3: Optimalisatie

Onze consultants assisteren u bij het optimaliseren en onderhandelen van uw huidige en nieuwe contracten. De consultants zijn volledig onafhankelijk en werken niet op commissiebasis! U betaalt voor de diensten die zij voor u verzorgen. Deze onafhankelijke positie maakt het voor ons mogelijk om objectief en alert te zijn. Daardoor kunnen wij ook namens u onderhandelingen voeren.

De TEM consultants zijn onafhankelijk en objectief en helpen u met het optimaliseren van uw telecomcontracten.

Stap 4: Security van uw mobiele toestellen

Het beheren van een groot aantal tablets en smartphones is voor veel grote internationale ondernemingen een uitdaging. Uw organisatie heeft natuurlijk haar eigen mobiele apparaten, maar uw medewerkers gebruiken waarschijnlijk ook steeds meer hun eigen smartphones en tablets. Zijn uw bedrijfsgegevens op deze toestellen wel goed beveiligd en hoe beheert u dit alles? Met Enterprise Mobility Management krijgt u gegarandeerd lagere beheerskosten van uw mobiele apparaten. Wij verlagen de risico’s voor security incidenten en uw bedrijfsgegevens worden goed beveiligd. Klik hier en lees snel verder! >

Beheer uw smartphones, tablets en laptops efficiënt en veilig.

Stap 5: Managed Services en afgestemd op uw wensen

Wij bieden dit flexibele Telecom Expense Management platform aan als Software as a Service oplossing (SaaS oplossing). Dat wil zeggen, samen met u bouwen we het platform conform uw eigen wensen. Als het platform staat, verzorgen de medewerkers van A&B Groep dat het platform gemanaged wordt.

Communication Lifecycle Management bieden wij aan als een Software as a Service [SaaS] oplossing. Het platform wordt afgestemd op uw bedrijfswensen en wij helpen u met het operationeel support.

Samenwerken met A&B Groep levert u zeker besparingen op! Zowel op korte, middellange als lange termijn! U krijgt lagere beheerskosten van uw mobiele apparaten. We verlagen de risico’s voor security incidenten en uw bedrijfsgegevens worden goed beveiligd.

Meer informatie over Communication Lifecycle Management

U wilt uw telecom- en IT-contracten en infrastructuur toch ook simpel beheren? Ook u wil inzicht krijgen in uw totale telecomkosten en het verbruik. A&B Groep assisteert u en uw organisatie met het managen van uw interne telecommunicatieprocessen met als doel kosteneffectief werken.

Het komt neer op communicatie lifecycle management en de total cost of ownership (TCO). TCO is een optelsom van het meest efficiënte gebruik (gedrag) en het scherpste tarief.

Wij geven u graag telecom advies en nemen de telecomuitdagingen van u en uw IT en Telecom team uit handen. Maar ook uw financiële collega’s en de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop van Telecom worden geholpen en ondersteund met telecom advies. Op basis van uw GTEM wensen en selectie zal uw consultant de prijs met u bespreken.

Er zijn 35 concrete voordelen om samen te werken


Gegarandeerd besparen op uw communicatie.

Een eerste- en tweedelijns internationale supportdesk.

Security en beheer van uw mobiele toestellen.

Contract Management.

Effectief managen van uw totale communicatie lifecycle.

Bekijk alle 35 voordelen; klik hier