GTEM Solutions - your global technology solutions platforms

Support desk

One-stop voor al uw telecom vragen en uitdagingen!

Met de professionele Support Desk ontzorgen wij uw ICT en Telecom team. Dit doen we met een eerste en tweedelijns wereldwijde helpdesk met toegewijde medewerkers die voor zowel klanten als eindgebruikers hét aanspreekpunt is. Samen met onze partner CBI in USA verzorgen wij een 24 uurs helpdesk. De Support Desk acteert als uw enige aanspreekpunt voor al uw telecomvragen.

Ongeacht het aantal telecomaanbieders waarmee u samenwerkt. Wij vormen dat ene contactpunt met al die providers.

 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
DEMO aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Voordeel 1: toegewijde helpdeskmedewerkers

Bij onze support desk werken een aantal medewerkers met veel ervaring in de telecombranche in Europa en in de USA. Zij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Daarnaast assisteren ze bij het oplossen van storingen en problemen bij de facturatie van uw telecom. U heeft altijd slecht één privé contactpersoon bij A&B Groep team.

Voordeel 2: geen wachttijden en geen keuzemenu’s

Wij vinden persoonlijk contact en directe hulp belangrijk. Complexe telecomvragen zijn niet in hokjes te plaatsen. U kunt met al uw vragen bij onze support telecom terecht. U hoeft dankzij onze support niet meer zelf uw telecomprovider(s) te benaderen. Daarnaast bieden wij hulp bij SIM wissels.

Voordeel 3: u betaalt een eerlijke prijs

Bij A&B Groep betaalt u voor de service die wij verlenen. De Support Desk houdt uw serviceverzoeken per minuut bij. U betaalt alleen voor de tijd die onze helpdesk medewerkers nodig hebben voor het verzoek. Niets meer dan dat! De kosten zijn op basis van het afgesproken uurtarief. Dit tarief wordt door de consultant met u afgesproken.

De Support Desk van A&B Groep wordt bemand door de medewerkers van De Telecompartner. De Telecompartner is een volle dochteronderneming van A&B Groep.

U betaalt alleen voor de tijd die onze helpdesk medewerkers nodig hebben voor het verzoek. Niets meer dan dat!