Wij verwelkomen twee nieuwe collega's!

Wij verwelkomen twee nieuwe collega's!
Deze maand verwelkomen we 2 nieuwe collega's bij A&B Groep.

Victor Essenius en Jan Boen nieuwe account director en account manager van A&B Groep

Dit bericht in het Engels? | This message in English? Klik hier | Click here!

Victor Essenius (account director) en Jan Boen (account manager) komen het Account Management team van A&B Groep versterken. Ze hebben beiden jarenlange ervaring in de telecombranche. 

Twee nieuwe teamleden bij A&B Groep

Jan Boen (L) en Victor Essenius (R)

Account Management team en tevreden klanten

De wensen van onze klanten staan altijd centraal! Het doel van het Account Management team is er voor te zorgen dat onze nationale en internationale klanten een maximale ondersteuning krijgen.

Samen met het voltallige internationale Account Management team zullen Jan en Victor onze klanten helpen met het creëren van inzicht, het assisteren bij de optimalisatie van telecomcontracten, het realiseren van concrete besparingen en het managen van het GTEM platform.

Klanttevredenheid is een belangrijk onderdeel in onze strategie. Deze tevredenheid is onlangs getest tijdens het certificeringsproces van AOTMP. Een groot aantal A&B Groep klanten is benaderd en hun ervaring met A&B Groep is getoetst. Dit is gedaan door middel van diepte-interviews. Op algemene tevredenheid scoorden we een 8,6 en ook op het onderdeel accountmanagement haalden we een 8,4. We zijn erg trots op deze resultaten getoetst door de onafhankelijke partij als AOTMP.

Klik hier en lees snel verder over dit onderzoek!

Klik hier om het klanttevredenheidsonderzoek te bekijken.

Gepubliceerd op 13:04 25-07-2016, Jorg Wiedijk | Views: 1690 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren