A&B Groep officieel gecertificeerd voor ISO 27001

A&B Groep officieel gecertificeerd voor ISO 27001
We zijn blij te kunnen aankondigen dat A&B Groep officieel gecertificeerd is voor ISO 27001:2013. Daarmee voldoet A&B Groep aan de internationale Information Security Management Systems normen.

Roosendaal, Nederland | Søborg Kopenhagen, Denemarken – mei 2016

This message in English? | Dit bericht in het Engels?  Click here! | Klik hier!

A&B Groep officieel gecertificeerd voor ISO 27001:2013

Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties). De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

De norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties of delen daarvan. Het ISMS is ontworpen om de keuze van adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan belanghebbenden te waarborgen.

De eisen in deze internationale norm zijn algemeen en bedoeld om van toepassing te zijn voor alle organisaties, ongeacht type, omvang of aard.

Dit certificaat voor A&B Groep is geldig voor de volgende scope: verlening van telecom expense management diensten, inclusief telecom expense management [TEM] software oplossingen, verwerking van factuurgegevens, factuurcontroles en contractoptimalisatie.

Dataprotectie is extreem belangrijk

Maurice Griep, Manager TEM Systems “Wij assiteren bedrijven met meerdere vestigingen in Europa en de rest van de wereld. Het gaat dan om het verwerken van call detail records, het beheren van telecomcontracten en facturen. Op het gebied van telecom expense management en software systemen is dataprotectie extreem belangrijk. Wij zijn trots dat wij voldoen aan de eisen die ISO 27001 stelt. Daarmee geven we de garantie dat bedrijfsgevoelige informatie bij A&B Groep in goede handen is”.

 A&B Groep officially certified for ISO 27001

Over A&B Groep:

Sinds de oprichting in 1999, nu ruim 16 jaar geleden, is A&B Groep dé toonaangevende consultancy groep in de telecommunicatiemarkt. A&B Groep assisteert u graag met het optimaliseren van uw telecomcontracten en het beheren van complexe telecommunicatie vraagstukken. Dit doen wij voor ruim 500 bedrijven wereldwijd. Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of datanetwerken, de consultants van A&B Groep nemen graag uw telecomuitdagingen uit handen, geven u inzicht en helpen u te besparen op uw telecomkosten.

GTEM Solutions | your global technology solutions platform

A&B Groep biedt dit flexibele Telecom Expense Management platform aan als Software as a Service oplossing (SaaS oplossing). Dat wil zeggen; samen met u bouwen we het platform conform uw eigen bedrijfswensen. Als het platform staat, verzorgen de consultants van A&B Groep dat het platform gemanaged wordt. GTEM Solutions betekenen dat u bespaart op uw telecom- en IT-kosten, dat uw telecomcontracten geoptimaliseerd worden en dat de experts van A&B Groep u effectief assisteren met het managen van uw telecom- en IT-omgeving. Voor meer informatie over GTEM Solutions, klik hier www.ab-groep.nl

 

Gepubliceerd op 09:34 20-05-2016, Jorg Wiedijk | Views: 1147 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren