In gesprek met Rabo Vastgoedgroep over Benchmarking

In gesprek met Rabo Vastgoedgroep over Benchmarking
U heeft een (langdurig) contract bij uw provider lopen. Mogelijk heeft u vergelijkende offertes liggen. Hoe weet u of deze marktconform zijn? Zijn de commerciële voorwaarden scherp? Past het contract bij het belgedrag van uw organisatie? Voldoet de oplossing aan de laatste stand van de techniek? Wij kennen de telecommunicatiemarkt als geen ander. Via benchmarking, RFI- en RFP-trajecten (Request for Information en Request for Proposal) selecteren we voor u de beste provider, de beste oplossing en het beste contract. Lees de ervaringen van Marc Paschedag van Rabo Vastgoedgroep.

Prominente rol in benchmarkproject

Marc Paschedag, Contractmanager ICT diensten bij Rabo Vastgoedgroep: "We ontmoetten A&B Groep tijdens een eerder uitgevoerd, groot benchmarkproject bij een grote multinational. Het doel was inzichtelijk te maken bij welke leveranciers de verschillende bedrijfsonderdelen en dochterondernemingen telefoniediensten inkochten, en tegen welke kosten. A&B Groep speelde een prominente rol in dit project en toonde een pragmatische, no-nonsense aanpak en brede vakkennis."

 

Markconformiteit diensten toetsen

Marc Paschedag: "Vanuit Rabo Vastgoedgroep hadden wij behoefte om de marktconformiteit te toetsen van een dienstenpakket, dat wij afnemen van een grote telecomleverancier. A&B Groep heeft vanuit haar expertise actuele prijsinformatie over diverse subkavels beschikbaar kunnen stellen. Vervolgens hebben wij, deels samen met een adviseur van A&B Groep, onderhandelingen met onze huidige leverancier gevoerd."

 

Sterke positie tijdens onderhandelingen

Marc Paschedag: "De benchmark door A&B Groep bevestigde ons beeld, namelijk dat onze kosten voor de telecomdiensten niet marktconform waren. Het vaststellen van dit feit versterkte onze positie tijdens de finale onderhandelingen met de telecomleverancier. We hebben een significante besparing gerealiseerd."

 

“Vervolg samenwerking logisch”

Marc Paschedag: "Onlangs hebben we een Telecom Expense Managementovereenkomst met A&B Groep gesloten. Via TEM krijgen wij inzicht in de telefoniekosten op gebruiker- en organisatieniveau. Met deze nieuwe informatie kunnen we o.a. het huidige aantal mobiele abonnementen op-schonen en optimaliseren. De beslissing om onze samenwerking met A&B Groep te vervolgen, komt voort uit onze tevredenheid over eerder bereikte resultaten."

Gepubliceerd op 11:23 28-09-2014, Jorg Wiedijk | Views: 2169 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren