A&B Groep genomineerd door IBM Benelux | IBM Outstanding Commerce Award 2014

A&B Groep genomineerd door IBM Benelux | IBM Outstanding Commerce Award 2014
Eerder dit jaar werd A&B Groep verrast door IBM Benelux. Het IBM team liet met veel plezier weten dat A&B Groep genomineerd was voor de IBM Outstanding Commerce Award 2014 op basis van performance in 2014. 

This message in English? Dit bericht in het Engels? Klik hier! | Click here!

A&B Groep genomineerd voor de IBM Outstanding Commerce award 2014

Tijdens een exclusief seating dinner in het prachtige museum het Mauritshuis passeerden 8 IBM categorieën de revue. A&B Groep was genomineerd in de categorie Commerce.

Al jaren werkt A&B Groep intensief samen met IBM. In 2014 ontstond een extra positieve dynamiek in dit patnership door de intensievere samenwerking met de IBM sales teams in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en de Nordics. In trajecten bij klanten acteren IBM en A&B Groep als één organisatie en bieden Telecom Expense Management oplossingen aan. Deze TEM oplossingen maken het voor internationale organisaties mogelijk om inzicht te krijgen in hun Telecom Management. Daardoor zijn contractoptimalisaties mogelijk. Na de optimalisatie volgt sturing en bewustwording. Altijd met als doel korte, middellange en lange termijn besparingen voor bedrijven te realiseren én deze kosten en contracten te beheren in het Telecom Expense Management platform.

De heer Harry van van Dorenmalen (Country General Manager IBM Netherlands & Chairman IBM Europe) en mevrouw Monique Coubergh (Director IBM Global Business Partner Organisation), met haar management team, reikten de verschillende awards uit.

A&B Groep opent telecom vestiging in Denemarken

The IBM Outstanding Commerce Nominee Award 2014

IBM Award uitreiking in museum het Mauritshuis

Ron Rijkenberg, CEO van A&B Groep over de nominatie:

Wij zijn erg blij met ons strategische partnership met IBM. Het samen optrekken bij klanten en deze te helpen met hun Telecom uitdagingen is waardevol voor onze klanten. Hoewel A&B Groep de Outstanding Commerce Award 2014 niet heeft gewonnen zijn wij wel trots op de nominatie. Dat geeft nogmaals aan dat de samenwerking met IBM uitstekend is. Wij feliciteren uiteraard alle winnaars en in het bijzonder Jeroen Bos, algemeen directeur van Bossers & Cnossen BV, die de overall award in ontvangst mocht nemen.

A&B Groep is Business Partner van IBM

Over A&B Groep:

Sinds onze oprichting in 1999, nu ruim 15 jaar geleden, is A&B Groep dé toonaangevende consultancy groep in de telecommunicatiemarkt. Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw telecomcontracten en het beheren van complexe telecommunicatie vraagstukken. Dit doen wij voor ruim 500 bedrijven binnen Nederland en de rest van Europa. Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of datanetwerken, wij nemen graag uw telecomuitdagingen uit handen, geven u inzicht en helpen telecomkosten te besparen. Voor meer informatie bezoek onze website www.ab-groep.nl

 

 

Gepubliceerd op 16:30 27-05-2015, Jorg Wiedijk | Views: 2235 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren