Geachte lezer,

Het eerste kwartaal van 2016 zit er op en wij zijn het jaar goed begonnen. Wij hopen dat voor u hetzelfde geldt. Zo zijn we druk bezig geweest met de lancering van onze complete telecom expense management oplossing GTEM Solutions. In samenwerking met onze Amerikaanse partner CBI Telecommunications Consultants hebben we grote mondiale stappen gezet. Daarnaast informeren wij u graag over de award die we ontvingen, ontwikkelingen in de telecombranche en nodigen wij u van harte uit voor het Telecom Expense & Mobility Event in samenwerking met IBM op woensdag 11 mei 2016.

Over deze en andere onderwerpen leest u hieronder.

Met vriendelijke groet,
Ron Rijkenberg

Uitnodiging. Kom naar het Telecom Expense Evenement
IBM Business Partner Leadership Award

IBM Business Partner Leadership Award

A&B Groep is trots de IBM 2016 GTS Business Partner Leadership Award te ontvangen voor “Outstanding networking leadership”. Al jaren werkt A&B Groep intensief samen met IBM. In 2014 ontstond een extra positieve dynamiek in dit partnership door de intensievere samenwerking met de IBM sales teams in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. In trajecten bij klanten acteren IBM en A&B Groep als één organisatie en bieden wij gezamenlijk Telecom Expense Management [TEM] oplossingen aan.
Lees snel verder >
UITNODIGING Telecom Expense Management evenement

UITNODIGING
Telecom & Mobility Event

Exclusief voor onze klanten en partners organiseren A&B Groep en IBM een inspirerende middagsessie op het hoofdkantoor van IBM in Amsterdam. Het Telecom Expense & Mobility Event heeft een zeer interessant programma. De middag wordt geïntroduceerd door onze CEO Ron Rijkenberg, daarnaast is er een praktijkcasus inkoop mobiele telefonie en een college over IBM Managed Mobility. Dus wilt u lagere beheerskosten van uw mobiele devices en beveiliging van uw bedrijfsgegevens? Meld u snel aan voor ons event op 11 mei 2016.
Schrijf u snel in! >
TEM Europa versus USA

TEM Europa versus USA

Onlangs schreven we een blog met 10 redenen waarom Telecom Expense Management in Europa ingewikkelder is dan in de Verenigde Staten. Deze kennis is mede te danken aan onze samenwerking met CBI uit Michigan. Gezamenlijk hebben we meer dan 40 jaar expertise van de lokale markten. A&B Groep kent de telecommarkten goed in de EMEA regio. CBI kent de Zuid- en Noord- Amerikaanse markten beter. Wij zijn in staat om een mondiale aanpak te realiseren met lokale expertise. Lees in het artikel, 10 concrete verschillen tussen de EMEA regio en de VS.
Lees snel verder >
Europees bedrijfsleven betaalt te veel

Europees bedrijfsleven betaalt te veel

Bedrijven betalen nog altijd te veel voor bellen, sms'en en data als zij over de landgrenzen opereren. De roamingtarie-ven worden weliswaar in 2017 afgeschaft, maar wij stellen dat het echte probleem op het gebied van telecom de lappendeken is in Europa. Er kan in Europa geen contract worden afgesloten voor alle vestigingen, want je hebt altijd te maken met lokale providers.
Wij durven te beweren dat bedrijven niet heel veel zullen besparen door het afschaffen van de roamingtarieven, lees snel verder voor het hele artikel.
Lees snel verder >

Onze wereldwijde aanpak met het Amerikaanse CBI

Dankzij de samenwerking met onze Amerikaanse partner CBI opereert A&B Groep nu wereldwijd. We hebben veel kennis van de telecommarkten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Mexico en ook in Azië en Afrika. In 2015 openden wij kantoren in Kopenhagen en in Grand Rapids (Michigan, Verenigde Staten). In de komende maanden zullen wij onze samenwerking met onze Amerikaanse partner CBI Telecommunications Consultants verstevigen. Over deze ontwikkeling hoort u binnenkort meer.
Bekijk onze diensten >
Groei en certificering

Groei en certificering

In het kader van onze groei en professio-nalisering zijn er allerlei ontwikkelingen gaande. Zo heeft A&B Groep een groep nieuwe collega’s aangenomen in Nederland, Spanje, Denemarken en Zweden. Zij zijn afgelopen week gestart. Binnenkort zullen wij deze nieuwe consultants en experts aan u voorstellen.

Daarnaast zijn we bezig met het behalen van certificeringen zoals ISO 27001 en AOTMP Efficiency First®. Deze laatste organisatie is dé waakhond op het gebied van telecom expense management.
Lees snel verder >
GTEM Solutions | Global Telecom Expense Management Solutions

GTEM Solutions

Met trots presenteren wij onze wereldwijde Telecom Expense Management service GTEM Solutions. Na de succesvolle lancering eind 2015 kunnen we mededelen dat wij al bij vier grote internationale bedrijven bezig zijn met het implementeren van onze oplossing. Bekijk de video voor meer informatie over GTEM Solutions. Klik hier en lees verder.

Bedankt!

Tot slot willen we u graag bedanken voor uw interesse in A&B Groep. Wij zijn erg blij met onze partners, klanten en vaste relaties. Wilt u nu graag meer weten over onze producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We horen graag van u.

Over A&B Groep

Als onafhankelijk kenniscentrum helpt A&B Groep u te besparen op uw datanetwerk en vaste en mobiele telecommunicatiekosten.
A&B Groep geeft inzicht in complexe telecomvraagstukken en biedt ondersteuning bij RFI/RFP trajecten, Benchmarking, Telecom Expense Management en Mobile Device Management.

Adres

A&B Groep
Vlierwerf 3c
4704 SB Roosendaal

KvK 24297399
T 0165 ­ 750 600
F 0165 ­ 750 610

info@ab­-groep.nl
www.ab­-groep.nl
Twitter
LinkedIn
YouTube
Stuur deze nieuwsbrief door