Mobile Device Management

GTEM Enterprise Mobility Management inclusief Mobile Device Management

Beheer uw smartphones, tablets en laptops efficiënt en veilig

Het beheren van een groot aantal tablets en smartphones is voor veel grote internationale ondernemingen een uitdaging. Uw organisatie heeft natuurlijk haar eigen mobiele apparaten, maar uw medewerkers gebruiken waarschijnlijk ook steeds meer hun eigen smartphones en tablets. Zijn uw bedrijfsgegevens op deze toestellen wel goed beveiligd en hoe beheert u dit alles?

Onze tool is powered by MaaS360 van IBM. Met GTEM Enterprise Mobility Management krijgt u gegarandeerd lagere beheerskosten van uw mobiele apparaten. Wij verlagen de risico’s voor security incidenten en uw bedrijfsgegevens worden goed beveiligd.

Vraag nu een gratis trial aan.

Mobile Device Management
 
Download nu de
GRATIS whitepaper!
Vraag nu een
GRATIS TRIAL aan!
Vraag een
vrijblijvend gesprek aan!

Suite 1 (Basis): Beheer van de mobiele toestellen

De eerste suite is de basis van uw MDM Solutions. Met Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management en Mobile Expense Management (TEM) krijgt u controle over de smartphones, tablets en laptops die worden gebruikt in uw organisatie. Dit krijgt u met behulp van een dashboard. Hierin staat een overzicht van gebruikte applicaties en u ontvangt waarschuwingen bij het overschrijden van het dataverbruik. Daarnaast kunt u op afstand applicaties installeren op de mobiele toestellen van de medewerkers. En daar waar nodig kunt u deze ook weer op afstand verwijderen, zodat uw bedrijfsgegevens niet in verkeerde handen vallen. De overige suites zijn optioneel, afhankelijk van uw bedrijfsvoering.

Suite 2 (Optioneel): Security | Beschermen van bedrijfsgevoelige informatie

Met deze tweede suite beveiligt u e-mails, browsers en applicaties van uw organisatie. Voorkom hiermee het lekken van data en gegevens. U kunt met deze functie onder andere restricties geven aan het kopiëren, plakken en doorsturen van e-mails naar derden. Ook beveiligt u applicatiegegevens en voorkomt u toegang van externe apparaten. In deze suite heeft u Secure Mail (SEM), Secure Browser URL Filtering (SEB) Mobile Application Security (APS) en Mobile Application Management (MAM)

Suite 3 (Optioneel): Beschermen van de gateway

Aan het MDM dashboard kunnen we ook de functie toevoegen dat de gateways beveiligd worden. Bescherm de toegang in uw browser door externe toegangen van intranetsites, applicaties en netwerkbronnen te blokkeren. De toegang tot externe websites is veilig zonder een VPN-sessie op uw mobiele apparaten. Op deze manier worden uw bedrijfsgegevens goed beveiligd en niet achtergelaten op websites van derden. Daarnaast kunt u centraal instellen welke sites verboden zijn voor uw mobiele gebruikers.

Suite 4 (Optioneel): Beschermen van de content (documenten, contracten)

De vierde suite beschermt uw content, bijvoorbeeld interne informatie, contracten en andere bedrijfsgevoelige documenten. U kunt ervoor kiezen om de bestanden te beschermen tegen kopiëren en doorsturen. Zo voorkomt u het lekken van gegevens. Indien medewerkers met mobiele apparaten op een externe locatie werken dan kunt u ervoor zorgen dat de documenten gesynchroniseerd worden in een beveiligde omgeving.

Samenwerken op een veilige manier binnen uw organisatie op verschillende mobiele toestellen en op verschillende locaties.

Meer informatie over GTEM Mobile Device Management

GTEM Enterprise Mobility Management software is een zeer robuust cloud platform waarmee u eenvoudig en secuur uw mobiele toestellen, toepassingen, documenten en bedrijfsgegevens kan managen. Zowel op het gebied van veiligheid als op het gebied van het beheren van uw mobiele toestellen. Enterprise Mobility Management is een onderdeel van GTEM Solutions. U maakt gebruik van de door u gewenste diensten. Als u vragen heeft over onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een GRATIS en VRIJBLIJVENDE demo aanvragen. Ook heeft u bij A&B Groep als voordeel dat onze supportdesk altijd voor u klaar staat. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie over Mobile Device Management

Mobile Device Management betreft het managen en beveiligen van informatie op verschillende mobiele toestellen. Steeds meer bedrijven hebben te maken met medewerkers die hun eigen toestellen meenemen. het welbekende ‘bring your own devices [BYOD] en/of choose your own devices [CYOD]. Met Enterprise Mobility Management van A&B Groep kunt u alle mobiele toestellen van medewerkers centraal beheren. Deze worden zichtbaar in het platform. In dit systeem kunt u real-time informatie naar de toestellen sturen en eraf halen. Naast eigen toestellen zijn ‘bring your own devices ook toe te voegen aan dit platform. In dat geval gebruiken medewerkers hun eigen apparaten voor hun werk, maar dan wel in de beveiligde omgeving van GTEM Solutions. Er wordt dan een container geplaatst waarin bedrijfsgevoelige informatie wordt bewaard. Deze kan na het beëindigen van een dienstverband direct worden verwijderd.Met ons dashboard beheert u op een overzichtelijke manier alle mobiele toestellen. Het werkt erg simpel. U kunt aan uw dashboard drie extra suites laten toevoegen. Denk aan het beschermen van bedrijfsgevoelige informatie, het beschermen van de gateway en het beschermen van uw bedrijfscontent. U bepaalt centraal welke websites of applicaties op een blacklist komen. Uw medewerkers kunnen op diverse toestellen veilig hun e-mail ophalen (FIPS 140-2 compliant, AES-256 bit encryptie voor data in rust). Ook kunt u centraal applicaties op alle toestellen installeren. Daarnaast ontvangt u alerts als het dataverbruik wordt overschreden en kunt u alert verzenden zodra medewerkers over landsgrenzen reizen.

De 5 voordelen van GTEM Enterprise Mobility Management


Simpel managen van uw mobile devices

Beveiligde toegang tot uw applicaties (apps)

Centraal managen van uw mobiele apps

Security van uw applicaties

Introduceren van bring en/of choose your own device policies (BYOD/CYOD)